Pages Menu
Categories Menu

Posted by on feb 7, 2015 in For alle | 0 comments

40 år og single – netdating er løsningen

40 år og single – netdating er løsningen

Udsigten til at gå alderdommen i møde alene er ikke det mest tiltalende, hvis du er 40 år og single, men netdating er løsningen. Det kan godt være dit ægteskab igennem mange er forlist og du har opgivet håbet om at finde drømmemanden, men det håbet behøver ikke at være ude. For der er mange i samme situation som dig. Det vigtigste du skal tænke over at der er en måde at komme ud af single statussen på. Du behøver ikke alliere dig med tanken om at forblive single nej tværtimod. Mange tænker at det er svært at finde en partner når man kommer op i årene, dette er en sandhed med modifikationer. For rigtigt, det bliver ikke nemmere med årene at finde en partner. Men omvendt bliver du også mere bevidst om den partner du vil have og på denne måde sikrer du dig at du ikke kommer til at kysse så mange frøer som du har gjort tidligere i dit liv.

40 og single – netdating er løsning på lang sigt

Hvis du vælger at bruge netdating som et springbræt til at fjerne din single status kan du regne med at det måske tager lidt længere tid inden du kommer ud på en date. Men betragt den tid du bruger på at sondere markedet som en investering. Desto mere tid du bruger på at lære folk at kende, desto mere tid du bruger på at afdække jeres indbyrdes behov jo mindre tid spilder du på dates som man allerede fra første blik kan mærke ikke fører til mere end blot en hyggelig aften. Og du er sikkert nået til et punkt i livet hvor du ønsker at bruge din tid på noget som nytter noget. Så når du sider ved computeren og netdater, så vær bevidst om hvad du vil have i en partner, vær bevidst om hvad du ikke vil have og vigtigst af alt vær tro mod dig selv. Der er mange frøer derude. Ville det ikke være rart at luge dem ud inden du begiver dig af sted på det første møde.

Når du er 40 og single – så er netdating løsning

Når du skal af sted på det første møde, når du er 40plusser, så husk at når man har nået den alder du selv har, så er det ligeså meget det indre som det ydre der tæller. Så udover at klæde dig pænt på skal du også huske at gøre dig mental klar. Du skal selvfølgelig have lyst til mødet, du skal være smilende og glad. Vigtigst af alt du skal overbevise din partner om at du har overskud til et forhold hvis det er der det bærer hen. For selvom du klæder dig pænt og ligner en halv million virker det ikke hvis din date ikke føler du har overskuddet til at engagere dig i jeres date eller foretagende. Så er det oftest bedre at aflyse hvis man ikke føler man har mod på et møde, eller i det mindste udskyde det, for det kan ikke betale sig at have et første dårligt møde, for hvem ved om du får chancen igen på et senere tidspunkt.

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/6 (0 votes cast)

Post a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *