Pages Menu
Categories Menu

Posted by on aug 21, 2013 in Skole og uddannelse | 0 comments

6 mdr. studieophold

6 mdr. studieophold

I forbindelse med mit studie skal jeg på et halvt års studieophold i USA. Det bliver fantastisk spændende at komme til at gå i skole i et andet land og jeg glæder mig rigtig meget til det. Men der er lige nogle praktiske udfordringer, som jeg skal have på plads.

Som studerende har jeg ikke så mange penge at gøre godt med. Så jeg har besluttet mig for at fremleje min lejlighed mens jeg er væk. Via en god veninde er jeg kommet i kontakt med en anden pige, som alligevel skal flytte til byen og står at mangler et sted at bo. Så det er helt perfekt.

Og selv om jeg stoler rimelig på, at hun nok skal passe godt på både lejligheden og mine ting, er der alligevel nogle personlige ting, som jeg gerne vil have helt for mig selv. Og desuden er min lille lejlighed næsten så fyldt, at der ikke er meget plads at gøre godt med, hvis bare min lejer skal have en lille chance for at have nogle af sine egne ting med. Derfor har jeg lejet et lille depot hos Aalborg Lagerrum, hvor jeg kan opmagasinere nogle ting. Det koster ikke alverden, så det er en fin løsning.

Jeg har fået aftalen med min kommende lejer på plads og næste weekend, skal jeg til at flytte nogle af mine ting ud i depotet. En af mine gode venner kommer og hjælper mig. Han tager en trailer med, så jeg regner ikke med, at vi behøver at køre mere end et par gange frem og tilbage. Men lad os nu se. Det er jo ikke altid, at tingene går som man regner med.

Og næste weekend går det så af sted til det store USA. Jeg kan næsten ikke vente. Det bliver et halvt år med store oplevelser. Det er jeg sikker på.

 

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 6.0/6 (1 vote cast)
6 mdr. studieophold, 6.0 out of 6 based on 1 rating

Post a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *