Pages Menu
Categories Menu

Posted by on dec 30, 2013 in Have og bolig | 0 comments

Billige vinduer er gode nok

Billige vinduer er gode nok

I går var vi på besøg hos min kones søster og hendes mand, Tommy. Han er en ægte gør-det-selv mand, og det er næsten helt ligegyldigt, hvad det er for en håndværksmæssig opgave, der skal løses, så gør han det selv, og han er i hvert fald god til det.

Da vi kom ud til dem, fik jeg øje på, at der stod et drivhus bagest i haven, og det skulle vi da også lidt senere ud at beundre. Tommy fortalte, at han havde valgt selv at bygge drivhuset i stedet for at bestille et hjem med færdige profiler i aluminium og glas, der er skåret ud i de præcise mål.

Han var blevet inspireret til at bygge drivhuset af en annonce om salg af en masse effekter fra en vinduesfabrik, der var gået konkurs. I annoncen var Tommy faldet over nogle flotte bondehusvinduer, som var prissat til langt under halvdelen af den normale pris.

Nu stod han ikke lige for at skulle skifte vinduerne i huset ud, men så var det, at han fik ideen om alligevel at købe nogle af de billige vinduer og bruge dem til at bygge et drivhus. Og det gør jo ikke ligefrem drivhuset ringere, at det er opbygget med termoruder, sagde Tommy med et smil.

På samme udsalg havde der også været forskellige udvendige døre til salg, så Tommy havde købt en af dem, som han har brugt som indgang til drivhuset. Det hele er blevet særdeles flot, men Tommy er også noget af en perfektionist.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/6 (0 votes cast)

Post a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *