Pages Menu
Categories Menu

Posted by on okt 11, 2014 in Madlavning | 0 comments

Danskerne er vilde med pandekager

Danskerne er vilde med pandekager

En af de mest traditionelle madopskrifter må vel siges at være pandekage opskriften. Ikke desto mindre er den stadig uhyre populær, og er faktisk en af de ting, som danskerne er helt vilde med. Det er ikke så svært at forstå hvorfor, da det jo er en spise, som både voksne og børn holder af, og som de fleste vel har et tilhørsforhold til i den ene eller anden grad.

Derfor er danskerne vilde med pandekager

Pandekager er vel nok en af de ting, som langt de fleste har prøvet at lave på et eller andet tidspunkt i deres liv, og da det samtidig ikke er det sværeste mad at fremstille bliver det helt automatisk meget populært, da de fleste vil kunne finde ud af at lave det. Alligevel er der faktisk rigtig mange forskellige måder hvorpå man kan lave pandekager, som eksempelvis amerikanske pandekager, og så det er altså muligt at sætte sit eget personlige præg på sine pandekager. Nogle tilføjer måske kanel til dejen, hvor andre hellere vil have den helt traditionelle smag, og andre gør måske noget helt tredje. Der er ingen forkert måde at lave pandekagedej på.

Danskerne bliver ved med at være vilde med pandekager

Det er sikkert at sige, at danskerne bliver ved med at være vilde med pandekager, da det helt bestemt er noget, som er kommet for at blive. Pandekagen er vel nok en af de mest traditionelle madopskrifter her i Danmark, og det bliver den ved med at være. Da man samtidig selv kan bestemme hvilket fyld, som man vil have i ens pandekage, gør det den bare endnu mere alsidig. Afhængig af fyldet kan man nemlig spise den som hvilket som helst måltid. Derfor er danskerne vilde med pandekager, og derfor bliver danskerne ved med at være vilde med pandekager.

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 6.0/6 (1 vote cast)
Danskerne er vilde med pandekager , 6.0 out of 6 based on 1 rating

Post a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *