Pages Menu
Categories Menu

Posted by on jul 27, 2014 in Sundhed og velvære | 0 comments

Elektroniske cigaretter vokser i popularitet

Elektroniske cigaretter vokser i popularitet

Der er mange gode grunde til at elektroniske cigaretter vokser i popularitet. Folketinget besluttede for nogle år siden igen at stramme den i forvejen stramme rygelov og det ser ud til at den kun bliver strammere. I dag at det forbudt at ryge stort set alle steder indenfor, medmindre det er i ens eget hjem. Ja ikke engang her er man sikker, da nogle retssager tyder på at udlejere godt kan kræve, at røg ikke kan genere de omkring liggende beboere. Og ikke engang ude i det frie rum er man sikker. Det ser ud til at DSB vil forbyde al rygning på perronerne. Så man kan ikke engang udnytte ventetiden mellem togene til at nyde en cigaret medmindre man helt vil forlade stationen. Helt hen i vejret vil de fleste mene og endnu en grund til at elektroniske cigaretter vokser i popularitet. For dem må man gerne ryge udendørs og indendørs. De elektroniske cigaretter er nemlig ikke omfattet af rygeloven (endnu). Så de steder man ikke må benytte dem skal aktivt skilte med dem og ikke som med rygeloven tage det for givet at man ikke gør det.
Der er også andre grunde til at elektroniske cigaretter vokser i popularitet. Det er prisen på almindelige cigaretter tordner opad. En almindelig pakke cigaretter koster i dag i omegnen af 40 kroner hvilket gør rygeudgiften for en som ryger en pakke om dagen til små 1200 kroner. For de samme penge kan man købe rygevæske til et helt år! Se f.eks. priserne på rygevæske her hos Smartsmoke: http://smartsmoke.dk/ejuice. Det er værd at overveje.
Derudover er der også sundhedsmæssige grunde til at elektroniske cigaretter vokser i popularitet. Almindelige cigaretter indeholder typisk flere tusind tilsætningsstoffer. Stoffer som spænder fra tjære til additiver hvis eneste formål er at gøre dig mere afhængig af cigaretterne. E-cigaretter indeholder ikke nogen af disse tilsætningsstoffer. De indeholder stoffer som gør det muligt at dampe væsken og smagsstoffer. Dette gør at de er betydelig mere sunde end cigaretter. Det er også en af årsagerne til at de ikke er forbudt på samme måde som traditionelle cigaretter. Derudover kan du også mærke tydelig forskel når du bruger dem. Du får ikke samme fornemmelse i halsen hvis du ryger for meget på dem som med cigaretter. Dine fingre lugter ikke. Dit hjem stinker ikke af røg. Alt sammen grunde som gør at elektroniske cigaretter vokser i popularitet.

Så der er mange grunde til at elektroniske cigaretter vokser i popularitet, men den sidste er at det er muligt at gøre dem personlige. En cigaret er en cigaret. Der findes forskellige mærker, men de smager alle sammen af røg, og ser ens ud. Sådan er det ikke med e-cigaretter. E-cigaretter kan købes i alle former og farver. Dette gør det muligt at sætte ens eget præg på dem og udtrykke lige det man gerne vil med sin elektroniske cigaret. Derudover kan man indstille de fleste elektroniske cigaretter så man får den styrke og dybde i røgen som man ønsker. Sidst men nok den største årsag til at elektroniske cigaretter vokser i popularitet: smagen. Du kan vælge imellem tusindvis af forskellige smagsvarianter. Alt fra traditionel cigaretsmag til frugtsmag. Det er kun fantasien som sætter grænsen.

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/6 (0 votes cast)

Post a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *