Pages Menu
Categories Menu

Posted by on maj 29, 2013 in Begivenheder | 0 comments

Endelig blev de gift

Endelig blev de gift

For ikke så længe siden blev et af vores vennepar gift. De har kendt hinanden i mange år. Og har da også to børn sammen. Vi havde egentlig efterhånden opgivet, at de nogensinde ville blive gift. Men så overraskede de os alligevel ved lige pludselig at invitere os til den store begivenhed.

 

En rigtig polterabend

Som det sig hør og bør, blev der naturligvis arrangeret de obligatoriske polterabender for både brud og gom.

Bruden var en tur på neglesalon, nede og stå i gågaden og sælge kys for en ti’er og til sidst ude og spise en rigtig god middag sammen med alle veninderne.

Gommen startede dagen med en morgenbitter på den lokale efterfulgt af en omgang fodgolf. Herefter gik turen ud til en nærliggende paintball bane, hvor der blev kæmpet indædt i to stive timer. Slutteligt bød også gommens dag på en god middag i vennernes selskab.

Begge selskaber endte med at mødes til en god og festlig aften i byen, som faktisk endte med at vare det meste af natten med også.

 

Intet stort kirkebryllup

Et stort kirkebryllup blev det ikke til. I stedet valgte de et noget mere afdæmpet og uformelt rådhusbryllup, hvor kun familien og de nærmeste venner var inviteret. Alt i alt var vi vel omkring tredive til selve brylluppet på rådhuset. Det var rigtigt hyggeligt. Og vejret var også med brudeparret, så det blev en rigtig dejlig dag.

Efter veloverstået vielse på rådhuset blev brudeparret anstandsmæssigt transporteret videre i en flot gammel limousine til et af byens bedre spisesteder, hvor middag og efterfølgende fest skulle foregå. Det hele gik lige nøjagtig som det skulle og blev en mindeværdig dag, som jeg er sikker på, at både brudepar, familie og venner sent vil glemme.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 6.0/6 (1 vote cast)
Endelig blev de gift, 6.0 out of 6 based on 1 rating

Post a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *