Pages Menu
Categories Menu

Posted by on feb 27, 2015 in Internet og teknik | 0 comments

Hvor er de bedste rabatkoder?

Hvor er de bedste rabatkoder?

Det er da gået op for mig, at jeg har spildt en masse penge i årenes løb, når jeg har handlet tøj og sko i diverse netbutikker. Når jeg har skullet handle, er jeg bare gået ind på de forskellige webshops, som jeg kender, og har søgt efter det tøj, jeg har til hensigt at købe. Så har jeg valgt varerne ud og betalt med mit dankort, hvorefter jeg har modtaget mine varer normalt et par dage senere.

Det var først for nylig, at en af mine veninder fortalte mig, at jeg skulle starte med at gå ind på en hjemmeside, hvor man så kan kopiere de forskellige rabatkoder til netbutikkerne. Dem bruger man så i forbindelse med købet og sparer på den måde en hel del penge.

På en måde kan man godt mene, at det er urimeligt overfor dem, der ikke kender til fidusen med rabatkoder, for netbutikkerne må jo nødvendigvis lave en prissætning, der tager højde for, at kunderne bruger sådan en rabatkode, så på en måde kommer de udvidende til at betale en overpris.

Men pyt med det, for nu sparer jeg penge på mine indkøb i forhold til, hvad jeg betalte tidligere. For eksempel var jeg for godt et par uger siden i gang med at købe et par nye vinterstøvler, og så startede jeg selvfølgelig med at gå ind på monsterrabatkoder.dk for at hente en zalando rabatkode, for jeg havde set, at netop zalando havde det par støvler, som jeg havde forelsket mig i. Og koden medførte faktisk, at jeg sparede næsten 100 kroner på mine støvler, men det var nu også et par ret dyre støvler.

Og så sent som i sidste uge brugte jeg samme metode, da jeg sammen med min mand sad ved computeren for at finde en lækker, varm trøje til ham. Han fandt en, han godt kunne lide, hvorefter jeg gik ind og hentede en stylepit rabatkode, så vi kunne købe trøjen til ham med en pæn rabat.

Det var første gang, min mand stiftede bekendtskab med systemet med rabatkoder, men jeg skal da love for, at han hurtigt tog ved lære, for da han for et par dage siden ville købe en ny telelinse til sit spejlreflekskamera, fandt han først det objektiv, han søgte. Derefter gik han ind på siden med rabatkoder og fandt også en pixmania rabatkode, som han brugte til købet hos pixmania, hvor han har handlet flere gange tidligere.

Her til morgen strejkede vores mikrobølgeovn pludselig, da jeg ville tø vores frosne rundstykker op. Det var møgirriterende, men jeg fik dem da tøet op på vores brødrister, så vi trods alt kunne få noget morgenmad.

Men det er ikke til at undvære en mikrobølgeovn i den daglige husholdning, så vi bliver nødt til at købe en ny. Sådan en kan man selvfølgelig købe i mange netbutikker, men jeg har konstateret, at man kan få en cdon rabatkode, så det bliver nok hos cdon, vi køber den. Så i aften kan vi sammen finde den helt rigtige mikrobølgeovn.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/6 (0 votes cast)

Post a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *