Pages Menu
Categories Menu

Posted by on feb 27, 2015 in Internet og teknik | 0 comments

Hvor er de bedste rabatkoder?

Hvor er de bedste rabatkoder?

Det er da gået op for mig, at jeg har spildt en masse penge i årenes løb, når jeg har handlet tøj og sko i diverse netbutikker. Når jeg har skullet handle, er jeg bare gået ind på de forskellige webshops, som jeg kender, og har søgt efter det tøj, jeg har til hensigt at købe. Så har jeg valgt varerne ud og betalt med mit dankort, hvorefter jeg har modtaget mine varer normalt et par dage senere. Det var først for nylig, at en af mine veninder fortalte mig, at jeg skulle starte med at gå ind på en hjemmeside, hvor man så kan kopiere de forskellige rabatkoder til netbutikkerne. Dem bruger man så i forbindelse med købet og sparer på den måde en hel del penge. På en måde kan man godt mene, at det er urimeligt overfor dem, der ikke kender til fidusen med rabatkoder, for netbutikkerne må jo nødvendigvis lave en prissætning, der tager højde for, at kunderne bruger sådan en rabatkode, så på en...

Read More