Pages Menu
Categories Menu

Posted by on feb 18, 2019 in For alle | 0 comments

Lækkert lingeri

Lækkert lingeri

Fine franske blonder, smukke broderier, silke og syninger, som ikke kan ses. Ja, det er, hvad jeg er på udkig efter i dag. Jeg skal møde min kæreste, som har været væk i 5 dage pga. sit job. Vi skal ses i aften, og jeg glæder mig til at være sammen med ham igen. Han skal have en dejlig overraskelse, når vi går i seng, så jeg er på jagt efter noget rigtig sexet lingeri.

Hele den her proces med, at jeg gør mig lækker for ham, kan jeg godt lide. Ja, jeg kan bruge rigtigt meget tid på det. Han fortjener det! Når jeg siger meget tid, så mener jeg det. Det er ikke kun noget med at tage bad, klæde sig på, lægge makeup og så mødes. Nej. For mig er det også noget med at finde det rigtige tøj klæde mig på, så jeg selv synes, jeg er lækker fra inderst til yderst.

Det er også noget med, at jeg bruger tid på at pleje min hud, hver dag. Sørger for, at jeg gør noget ud af mig selv.
Og så er det også noget med, at jeg sørger for at have oplevet en masse, mens han har været væk. Det kan være alt fra at have læst en god bog til at have haft en god sludder med mine veninder eller have lært noget nyt.

Marie Jo

Lige nu står jeg i stormagasinets lingeriafdeling. Jeg har fundet et sæt fra Marie Jo, som jeg synes, er rigtig flot. Det er ikke til at sige, om det er min størrelse, så jeg venter til at en af personalet har tid, før jeg kan spørge hende til råds.

Hun kommer hen imod mig, smiler og spørger, om hun kan hjælpe. Jeg spørger hende om størrelsen, og om de har BH sættet i min størrelse. Hun kigger på mig – eller rettere: Hun scanner mig og siger, at ja, det mener hun. ”Men skulle vi ikke lige tjekke din størrelse først?” Spørger hun.

Det synes jeg, da er en god idé. Jeg har dårlig erfaring med at købe undertøj, som egentlig ikke passede mig, så det vil jeg gerne bruge tid på nu. Hun finder en BH til mig i designet og farven, jeg kan lide, og beder mig om at prøve den.

Andres Sarda

I omklædningsværelset kan jeg se, at skålen er for stor. Jeg beder hende om at hente én, som er et nummer mindre. Hun kommer med den. Hun har samtidigt taget 2 andre BH’er med, som hun synes, jeg skal prøve. Den ene er fra det samme firma, den anden er fra et firma, der hedder Andres Sarda. Den er dyr, kan jeg se. Men den er virkeligt lækker. Meget flot. Jeg prøver alle tre BH’er. De er smukke. Den dyre sidder dog ikke helt godt. Den har en bøjle, som føles meget skarp.

Jeg vælger den dyre BH fra. Køber de andre to, og trusser, som kan kombineres med BH’erne. Så nu har jeg et problem: Hvilket sæt – eller hvilken kombination skal jeg vælge at tage på, så jeg kan være lækker for min kæreste?

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 6.0/6 (1 vote cast)
Lækkert lingeri, 6.0 out of 6 based on 1 rating

Post a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *