Pages Menu
Categories Menu

Posted by on okt 11, 2014 in Ferie, fritid og oplevelser | 0 comments

Nymarksminde – ferie og underholdning for hele familien

Nymarksminde – ferie og underholdning for hele familien

Nymarksminde er et fantastisk feriested for hele familien, som er beliggende kun 15 minutters kørsel fra selve Ålborg centrum, så her vil der også være mulighed for at besøge denne skønne stor by, når du alligevel er besøgende på Nymarksminde feriested. 

Trænger din familie til at komme en tur ud i smukke omgivelser og en masse frisk land luft, så er en bondegårdsferie på Nymarksminde måske lige noget for dig, Nymarksminde kan tilbyde faciliteter i luksus klasse, her kan du leje flotte værelser med TV, wifi, eget køkken med spiseplads og badeværelse med brus. Herudover har Nymarksminde en rigtig lækker indendørs opvarmet swimmingpool, som hele familien kan boltre sig i og få styret sin badelyst, vandet i swimmingpoolen er saltvand, som er mere skånsom for din hud.

Nymarksminde tilbyder forskellige aktiviteter til både børn og voksne, her kan børnene kæle de mange dyr, der er bl.a. grise, køer, høns, geder, ænder og kalkuner og hver da kan man med til at fodre alle de søde dyr sammen med bondemanden muligheden er der også for at lege en tur i alle halmballerne. Herudover har Nymarksminde en stor og fin legeplads som børnene kan bruge lige så meget som de har lyst til, der er mulighed for at komme ud og prøve kræfter med fodboldgolf på deres bane med 18 huller og udfordre de andre familie medlemmer, her vil i få et par gode timer med sjov og skæg som fodboldgolf nu engang er.

Er i en familie der er på tur i jeres autocamper, så har Nymarksminde gjort det muligt for jer at have denne med. Nymarksminde tilbyder også bed and breakfast, og eller du kan leje en af de fine lejligheder som stedet tilbyder, så her er rig mulighed for at holde jeres familie ferie med sjov og god underholdning.

Læs mere om Nymarksminde og alle de skønne muligheder stedet tilbyder på nymarksminde.dk.

 

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 6.0/6 (1 vote cast)
Nymarksminde - ferie og underholdning for hele familien, 6.0 out of 6 based on 1 rating

Post a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *